Gençlik ve Spor Bakanlığı Amatör Futbol Kulüplerine maddi yardım amacıyla, Hatay'da bulunan 44 Amatör Futbol kulüplerine toplam 233.000 TL maddi yardımda bulundu.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Cemil ŞENSÖZ ; Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanımızın talimatı ile Amatör Futbol kulüplerimize yönelik maddi destek amacı ile geçtiğimiz günlerde ASKF Başkanımız ve taban birlikleri ile düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde Gençlik ve Spor Bakanımız Amatör Futbol Kulüplerine maddi destek sözü vermişti. Geçtiğimiz Ekim ayında malzeme yardımında bulunan Bakanlığımız Amatör kulüplerimize verdiği önemi bir kez daha göstermiş ve 44 amatör futbol kulübümüze toplam 233.000 TL maddi destekte bulunmuştur. Amatör kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
Törende hazır bulunan Hatay ASKF Başkanı Mehmet ÖZTÜRK ise ; Kulüplerimizin çok büyük maddi sıkıntılar çektiği bu günlerde desteklerini kulüplerimizden esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın BAK'a, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN'a, ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyor bu maddi yardımın adeta ilaç gibi geldiğini söyledi.