Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN, KYK  öğrencileri ile bir söyleşide buluştu.

            KYK Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirilen söyleşinin ana konusu Kariyer nasıl elde edilir, hedefe nasıl ulaşılır ve hedef için neler yapılmalı ?  öne çıkan konular oldu.

            Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide İl Müdürü Emrullah TAŞKIN öğrencilerin sorularını yanıtlarken, ileride nasıl bir yol çizmeleri gerektiği, hedefe nasıl ulaşılabilinir olduğu konularında bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığının temel amacının  gençler için bütün imkanları seferber ederek değerlerine bağlı, sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğuna vurgu yaparak bakanlığın  faaliyetleri hakkında da bilgiler veren TAŞKIN, gençlerin mutlaka kendilerine bir hedef çizmeleri ve bu hedefe de emin adımlarla ilerlemeleri için de çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kendi yaşamından ve  deneyimlerinden de örnekler veren TAŞKIN , başarıya giden yolun engellerle dolu olduğunu ,bu engellerin ancak azim ve kararlılıkla aşılabileceğini  anlattı .

            Gençleri spor tesislerine ve gençlik merkezlerine de davet eden  il müdürü gelecekte ülke yönetiminde sizler söz sahibi  olacaksınız bu nedenle bu günden itibaren buna hazırlanmanız gerekiyor diyerek gençliğe çok güvendiklerini belirtti