Antakya Belediyesi ile Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında “ SPOR EĞİTİM PROJESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” imzalandı.

            Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail KİMYECİ’nin makam odasında gerçekleşen imza töreninde bir konuşma yapan  Belediye Başkanı KİMYECİ ; Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Antakya İlçemiz genelinde yardıma muhtaç olan ve spor yapmak isteyen vatandaşlarımız ve çocuklarını spor alanlarına çekmek, yapılacak olan etkinlikleri ön plana çıkarmak ve çocuklarımızın sağlıklı bir biçimde toplumsal ve evrensel değerlere sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile böyle bir protokol imzalamayı uygun gördük. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun derken desteklerinden ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN’a teşekkür etti.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN ise yaptığı konuşmada ; Antakya Belediyesi ile böyle bir protokol imzalamaktan mutlu olduğunu, Hatay’a son 3 yıl içinde yapılan ve yapılacak 28 spor tesisinin halkımızın hizmetinde olduğunu, geleceğimiz olan gençlerimizin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtirken Antakya Belediyesi ile gençlerimiz ve halkımız için ortak hareket etmekten son derece mutlu olacağını belirterek tüm salonlarımızda Belediye ile ortak hareket etmekten gurur duyacağını sözlerine ekledi.

            İmza töreninde, Antakya Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ali ALKAN, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Naif SOYDAN, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KARAKAPLAN, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz ŞENKULE hazır bulundular.