Kısa adı TFFHGD olan Hatay Hakem ve Gözlemciler Derneği, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bir nezaket ziyaretinde bulundu.

            Kısa bir süre önce yapılan kongre ile yönetime gelen Kemal AKINCI Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ile İl Hakem Kurulu Başkanı Faik ÖVER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN’ı makamında ziyaret etti.

            Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette duygularını dile getiren Dernek Başkanı Kemal AKINCI ; bundan böyle birlikte hareket etme isteklerini belirtirken, Hatay’da futbolun daha iyi yerlere gelebilmesi için Spor İl Müdürlüğü ile daha sıkı bir koordine içinde çalışacaklarını belirtti.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN ise yaptığı konuşmada : Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Hatay hakemliğine büyük önem verdiğini her türlü desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vereceklerini belirtti. Hakemlere her zaman birlik beraberlik içinde olmalarını öğütleyen TAŞKIN, bir yumruk halinde olursanız hiçbir zaman yıkılmaz, her zaman başarılı olursunuz dedi.