ENGELLİLER ENGEL TANIMIYOR

 

            Hatay EngellilerSpor Kulübünden 3 engelli sporcumuz aldığı madalyalarla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emrullah TAŞKIN’ı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

            Antalya’da Nisan ayında yapılan Bölge Yüzme Yarışlarında Engelli sporcumuz Ertuğrul GÖK  birinci gelerek Bölge şampiyonu oldu. GÖK aldığı bu sonuçla Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında  100 metre serbest ve 50 metre sırtüstünde İlimizi temsilen yarışacak.

            Diğer bir engelli sporcumuz Sait DAVUTOĞLU yine Antalya’da yapılan Bölge Şampiyonasında 200 metre serbest’te Bölge 2. Si oldu. DAVUTOĞLU ayrıca Adana’da yapılan Türkiye şampiyonasında yine 200 metre de Türkiye 3. Sü oldu.

            Furkan ÇAMKERTEN ise Atletizmde, Antalya Bölge yarışlarında 3.000 metrede Bölge 1. Si, Adana’da yapılan 3.000 metre Atletizm yarışlarında Türkiye 1. Si olurken, Gülle atmada Türkiye 3.sü oldu.

            Madalyaları ile İl Müdürümüzü ziyaretlerinde mutlulukları tavan yapan engelli sporcularımızı bu yarışlara hazırlayan Antrenörleri yalnız bırakmadılar.