Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yılını kutlamaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Bütün Ümidim Gençliktedir.” sözü ile gençlerden beklentilerini, onlara olan güvenini ve verdiği önemi açıkça belirtmiştir. Yorulmak bilmeyen, zeki ve çalışkan Türk Gençliği Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek, Ülkemizi daha ileriye götürecek güce sahiptir. “Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.” sözü tamda bunu ifade etmektedir.

Tüm Dünyada olduğu gibi, Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır kutlamalarını buruk bir şekilde gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı, önümüzdeki yıl büyük bir coşkuyla kutlamayı ümit ederek;

  Geleceğimize ışık tutan, öncelikle Gençlerimizin ve Aziz Milletimizin “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

M. Cemil Şensöz

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü