İSKENDERUN MİNİKLER SATRANÇ ŞÖLENİNE YOĞUN İLGİ

 

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenledikleri İskenderun Belediyesinin katkı verdiği “İskenderun Minikler Satranç Şölenine” yoğun ilgi vardı.

            İskenderun Gençlik Merkezinde gerçekleşen şölene 330 dolayında minik satranç sporcusu katılırken 1000’ yakın veli’de salonda hazır bulundu.

            Şölene Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, İskenderun Kaymakamı Hasan ÖZYİĞİT, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

            Şölende bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL ; geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapılsa azdır. Biz satranç sporuna büyük önem veriyoruz. Çünkü çocuklarımız üzerindeki faydalarını saymakla bitiremeyiz. İşte bu anlamda bu tür organizasyonlara her yıl bir öncekinden fazla destek vermeyi amaçladık. Siz isteyin biz yapalım diyen Seyfi DİNGİL çocuklarımıza yapılan her türlü organizasyonlara benden size açık çek dedi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN ise yaptığı konuşmada ; Belediyelerimizin bu tür organizasyonlara destek vermesi katkı yapması bizi daha çok organizasyon yapmaya teşvik ediyor. Daha çok organizasyon, daha çok başarı demektir diyen TAŞKIN, emeği geçen katkı veren herkese teşekkür etti.