2015 Yaz Spor Okulları törenle başladı.

            Değişik branşlarda binlerce çocuklarımıza yönelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor okulları Antakya Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

            Açılış töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emrullah TAŞKIN ; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 77. Kuruluş yıldönümü olan ve her yıl 29 Haziranda Kutlanan “Yaz Spor Okullarında” bu yılda birçok branşta binlerce çocuk ve gencimize sportif eğitim verilmekte, gençlerimizi vatanına, milletine faydalı birer kişi olarak yetiştirmeye çalışmaktayız. Bu gençlerimiz ileride Milli düzeyde madalyalar kazanacak, ülkesinin tanıtımına katkı sağlayacak. Tabi bunlarda başta spor tesisleri ile olur. Türkiye’de spor’a çok büyük yatırımlar oldu. İlimizde de son dönemlerde spor tesisleri hızla yapılırken gençlerimizin de bu tesislerden sonuna kadar faydalanmalarını istiyoruz dedi.

            TAŞKIN son olarak sporcu velilerinden, gençleri spor tesislerine yönlendirmelerini isteyerek, ilgi ve alakalarına çok çok teşekkür etti.

            Açılışta nefes kesen gösteriler sunan gençler velileri karşısında hünerlerini sergilemeye çalıştılar.

BRANŞLAR : YÜZME, HENTBOL, TENİS, ATLETİZM, GÜREŞ, JUDO, MASA TENİSİ, FUTBOL, BADMİNTON, BOKS, CİMNASTİK, KARATE, BASKETBOL VE TAEKWONDO