DENİZ, KARATE’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 

Türkiye Karate Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan ve Yalova Belediyesi ile Yalova Valiliğinin destekleri ile düzenlenen “Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası” 44 İlden 531’i bayan toplamda 755 sporcunun katılımı ile Yalova’da yapıldı.

Hataylı Karateci Deniz KARAALİOĞLU 48 kilo bayanlarda rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Finalde İstanbul’dan Harika ÇELİK’i mağlup eden KARAALİOĞLU bu büyük başarısını madalyası ve hocası ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ’ü  ziyaret ederek kutladı.

            Finalde İstanbul’dan Harika ÇELİK’i puanla yenen Deniz KARAALİOĞLU hedefinin önümüzdeki yıl yapılacak Avrupa şampiyonası olduğunu belirtirken, bizlere her zaman destek olan Spor İl Müdürümüze ve hocalarıma sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

            Bu gibi başarıların her branşta artması gerektiğini söyleyen ŞENSÖZ, kızımızın bu başarısını yürekten kutluyorum. Türk gençlerinin son yıllarda spordaki başarıları asla tesadüf değildir. Çalışınca isteyince neler yapabildiklerini hep birlikte görüyoruz. Biz siz gençlere her zaman güveniyor ve sonuna kadar da desteğe devam edeceğiz dedi.

 

Karate İl Temsilcisi Nizamettin Karaali’nin hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürümüz Cemil Şensöz başarılarından ötürü şampiyona eşofman takımı hediye etti.