YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜNÜZ

 

 

            27- 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenen “Çocuklar Balkan Şampiyonasında” Hataylı karateciler zirveyi kimseye bırakmadılar.

            Sırbistan’daki Çocuklar Balkan şampiyonasında Türkiye adına yarışan Hataylı 7 sporcu’da ödül kazanarak Karate’de bir ilke imza attılar.

            12 yaş ferdi katada Selma DUMAN, Dilek DUMAN ve Helen DUMAN kürsüde ilk üç sırayı paylaşırken, aynı üçlü 11-12 yaş takım katada da zirveyi kimseye bırakmadı. 13 yaş bayan katada Cennet DUMAN altın, 13 yaş erkeklerde Garip Deniz İŞÇİOĞLU bronz, 14 yaş bayan kata da Sinem Gül DUMAN bronz ve 11 yaş erkek kata da Arif Muhsin DUMAN da gümüş madalya aldılar.

            Şampiyonlar başta Karate İl Temsilcisi ve Antrenörleri olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ’ü makamında ziyaret etti. ŞENSÖZ gündeme ilişkin yaptığı açıklamada : Sizler bizim yüzümüzü güldürdünüz. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum dedi. Okul durumları hakkında da bilgi alan ŞENSÖZ şampiyonların başarılı olduklarını duyunca sevincim şimdi iki kat oldu. Sadece sportif başarı olmamalı aynı zamanda okuldaki derslerinizin de başarılı olması önceliğimizdir dedi.

            ŞENSÖZ son olarak bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.