Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2020/2021 sezonu 3.lig 3 Etap play off müsabakaları 4-6 Haziran 2021 tarihlerinde Hatay Antakya Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarla tamamlandı.


Müsabakalar sonucunda Hatay Asp Spor Erkek Takımımız 3. Ligi 3. Sırada tamamlayarak 2. Lige çıkmıştır. Hatay Asp Spor Bayan Takımımızda ligi 6. Sırada tamamlamıştır. 


Müsabakaların Açılışında ilimizi ziyaret ederek bizlerin yanında olan  ve desteklerini esirgemeyen,  Birlikte Kurum ziyaretleri yapan Federasyon başkanımız Sayın Fatih KARACA'ya Tüm camiamız adına şükranlarımı sunuyorum.


Müsabakalara ev sahipliği yapan ilimizin , tüm imkanlarını seferber ederek mükemmel bir ev sahipliği yapmamıza vesile olan başta  Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın  M.Cemil ŞENSÖZ' e , Şube Müdürü Sayın Osman BAYRAKDAR'a,  Antakya İlçe Spor Müdürü Sayın Bekir ÖZÇELİK' e , Tesis Amiri Sayın Yaşar KIŞLIOĞLU' na , Spor Servisi Şefimiz Derya ÇAĞLAR'a , bizleri müsabakalarda protokol tribününde  yalnız bırakmayan Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Ercüment Ülkümen' e  , ilimiz masa tenisi duayenlerinden ve kanaat önderi Sayın Cengiz YILDIZ'a , Yayladağı SGK ilçe müdürümüz sayın Mehmet Ali Bayrakdar'a ve adını sayamadığım emeği geçen diğer tüm personele ayrı ayrı tüm Masa Tenisi Camiamız adına Teşekkür ederim.


Ayrıca Hatay Asp Sporun bu başarısında emeği geçen ve bizlere bu başarının sevincini yaşamamıza sebep olan, Hatay ili masa tenisi camiasına bu haklı gururu yaşatan  başta Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Onursal Başkanımız Sayın Ali SANDIKÇI ' ya İl Müdür yardımcımız ve Kulüp Başkanımız Sebahattin BÜYÜKTELLİ' ye ,  İl Müdür Yardımcımız M. Ali GÜVEN'e , Antrenörlerimize , Sporcularımıza ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü nde çalışan Personelime canı gönülden teşeklür ediyorum.