Okul Sporları Genç Erkek-Kız Futsal İl Birinciliği müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları yarışmaları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Genç Erkek-Kız Futsal İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
09 Aralık 2021 – 12 Ocak 2022 tarihleri arasında 39 takımın mücadele ettiği Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları sonunda Özel Birfen Koleji birinci, Karaçay Bedi Sabuncu Anadolu Lisesi ikinci, Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi üçüncü ve  Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

25 Kasım 2021 – 12 Ocak 2022 tarihleri arasında 44 takımın mücadele ettiği Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları sonunda ise Antakya Lisesi birinci, Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi ikinci, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara İl Müdürlüğümüzce kupa ve madalyaları verildi.