ENGELLERİN KALKTIĞI GECE

 

 

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Antakya Meclis Kültür Salonunda “ Engelsiz Yaşam ve Farkındalık” başlıklı ortaklaşa düzenledikleri gecede, engelli gençlerimiz salonu tıklım tıklım dolduran konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.

            Engelli kardeşlerimiz hem kendileri eğlenirken hem de salondakilere duygu dolu anlar yaşatırken Erdem Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin ERDEM yaptığı konuşmada : her bireyin birer engelli adayı olduğu günümüzde amacımız tüm engellilerin yarınlarında engelsiz birer birey olarak toplumda yaşamaları, eğitime katkıda bulunmaları ve istihdamda yerlerini alabilmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda hareket eden Derneğimiz bu gecede “Engelsiz Yaşam ve Farkındalık” başlıklı bir gece hazırladık. Bu gecede bize her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil ŞENSÖZ’e, ekibine ve tüm emeği geçenlere binlerce teşekkür ediyoruz dedi.

            Gecede hem Spor İl Müdürlüğü engellileri, hem Erdem Eğitim Derneği engelli gençleri ortak hareket ederek birbirinden anlamlı gösteriler sahneye koyarken en fazla alkışı Çanakkale zaferini anlatan tiyatro gösterimi aldı.

            Geceye  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ, Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu TİRYAKİ, Erdem Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin ERDEM,STK’lar, Siyasi Parti temsilcileri, Basın Mensupları ve kalabalık seyirci topluluğu katıldı.