HATAY’IN GURURU NEŞE MERCAN

Hatay’ın gururu olan görme engelli Türkiye’nin Milli Goolbaal sporcusu Neşe MERCAN Türkiyen’nin umudu olmaya devam ediyor.

09-16 Eylül tarihleri arasında RİO’da yapılacak PARALİMPİK Görme Engelliler Goolbaal Olimpiyatlarında Ülkemizi temsil edecek Türk Milli Takımında görev alan İskenderun’lu Neşe MERCAN Milli takım kampında çalışmalarına devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ tarafından kendisine özel olarak hazırlanan “Hatay’ın Gururu – Türkiye’nin Umudu Neşe MERCAN “ pankartıyla Hatay’ın her köşesine gururla afişleri asılan Neşe MERCAN Ankara’daki Milli takım kampında arkadaşlarıyla olimpiyatlara hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Neşe MERCAN’ın ailesine ziyarette bulunduk. İskenderun Denizciler mahallesindeki evlerinde buluştuğumuz MERCAN ailesi kızlarından gurur duyduklarını, RİO Olimpiyatlarında ise kızlarından ve takım arkadaşlarından büyük başarılar beklediklerini ilettiler.

Milli Takım Kampında bulunan Neşe MERCAN’la yaptığımız telefon bağlantısında, çok heyacanlı olduğunu fakat çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek bu olimpiyatlardan mutlaka başarı beklediklerini söyledi.

Mercan ayrıca, Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ başta olmak üzere destek veren herkese teşekkürlerini iletti.